Contact, route, openingstijden, tarieven

1e donderdag van de maand 10.00u – 14.00u
1e vrijdag van de maand 13.00u – 18.00u
1e zaterdag van de maand 10.00u – 14.00u
(meestal extra keren per maand – zie agenda)
en op afspraak!

Het lenen van boeken bij de Vrouwenbibliotheek is niet gratis, wel goedkoop.

Wil je lid worden van de Vrouwenbibliotheek, dan betaal je 26 euro per kalenderjaar. Je bent dan ook meteen vriendin of vriend van de Vrouwenbibliotheek. Je kunt hiervoor onbeperkt boeken lenen. Maak dit bedrag over op ING bankrekeningnummer NL71 INGB 0009 2669 95 ten name van Stichting Es Scent ovv naam en ‘leenbijdrage [het betreffende jaar]’.

Een andere mogelijkheid is om per geleend boek te betalen. Je kunt het boek een maand lenen en verlengen is mogelijk. Het startbedrag per jaar is € 5,-, en vervolgens € 1,- per boek.

Je kunt ook op meer symbolische manier de Vrouwenbibliotheek steunen: wordt vriendin op facebook en volg ons op twitter (@vrouwenbieb).

Postadres:
Vrouwenbibliotheek Utrecht
Gansstraat 161 a
3582 EG Utrecht
tel 030-2543450

e-mail: info@vrouwenbibliotheek.nl

Grotere kaart weergeven

Meer informatie kun je vinden onder de tags Over ons en Medewerkers.

• 10 april 2019 - 14:02 | Permalink

Beste lezer,

Mijn naam is Henri Beerman, ik ben 65 jaar, gepensioneerd docent Frans / Engels en tevens gepensioneerd ambulanceverpleegkundige. Sinds een aantal jaren organiseer ik literaire wandel- en fietstochten door Amsterdam en Haarlem. Met name voor leesclubs en familie- of vriendenuitjes zijn deze wandel- en fietstochten uitermate geschikt. Voorwaarde is wel dat je van lezen houdt en ‘iets met boeken hebt’…..
    Sluit het ‘leesjaar’ met je boekenclub af met een gezellige en informatieve tocht door Amsterdam of Haarlem. De duur van de tocht wordt in onderling overleg vastgesteld, en ook de moeilijkheidsgraad kan aangepast worden. Wil je een vrijblijvende tocht met veel informatie, of heb je liever een literaire quiz op locatie, voor de ‘die hard’ literatuurfanaten?
    Ik ben me ervan bewust dat deze informatie wat summier is en nodig je graag uit om een kijkje te nemen op mijn website: http://www.literatour.nl

Vriendelijke groet, Henri Beerman

• Pingback: Boekenweek in Utrecht - Het Literatuurhuis