Leesgroepen Poëziegroep

De poëziegroep leest en praat door

Het is een tijd geleden, dat de poëziegroep van zich heeft laten horen hier op de site. Maar we lezen en praten nog door! Afgelopen week nog bespraken we vier gedichten uit drie bundels van Charlotte Van den Broeck.

We zijn met z’n tienen en komen een keer of zes bij elkaar per jaar, meestal bij een deelnemer thuis. Altijd heel gezellig. Daarom zo jammer, dat dat niet goed lukt de laatste tijd, wegens die vermaledijde Covid! We werken nu met één groep die fysiek bij elkaar komt (met zo veel mensen als toegestaan); en één groep die online bij elkaar komt. Dat laatste bevalt beter dan gevreesd: we komen toch echt tot een gesprek over de poëzie. En een voordeel is dat mensen uit Amsterdam en Eindhoven niet hoeven te reizen. Maar we verheugen ons wél op betere tijden.

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by: Wordpress
Geverifieerd door MonsterInsights