Openingstijden

Op afspraak in november

Bijgewerkt bericht:

Ook tijdens de 2 weken verplichte sluiting van de bibliotheken willen we aan recensenten en leensters/leners de mogelijkheid bieden om boeken op afspraak af te komen halen. Dat kan op de eerder vermelde openingstijden, zie onderaan.
Voor wie graag een of meerdere boeken wil lenen, staat de catalogus op onze website ter beschikking om daarin te zoeken naar titels en/of schrijfsters. Ook het uitgebreide recensie-overzicht kan wellicht ter inspiratie dienen: https://vrouwenbibliotheek.nl/2017/09/08/recensie-overzicht/

Niet alles wat we in de collectie hebben staat al in de catalogus, m.n. de meest recente titels niet. Om dat te ondervangen is er een lijst gemaakt van de recensie-exemplaren van de afgelopen 2 jaar, zie bericht van mei jl: https://vrouwenbibliotheek.nl/2020/04/29/nog-even-niet-open-in-mei-maar/

Je kunt in ieder geval een afspraak maken op de tijden dat de bibliotheek deze maand open zou zijn:

donderdag  5 november  10.00u – 13.30u,
vrijdag  6 november  13.00u – 18.00u,
zaterdag  7 november  10.00u – 14.00u,
vrijdag  20 november  13.00u – 17.00u

Voor eventuele veranderingen en extra tijden zie kalender/agenda op de website.

Daarnaast kun je altijd bellen of mailen om een afspraak te maken: info@vrouwenbibliotheek.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Powered by: Wordpress