Activiteiten Binnen de Vrouwenbibliotheek Utrecht Openingstijden

NLdoet + inloopdag op 10 maart

Vandaag begint de boekenweek en doen wij mee met de landelijke vrijwilligersdag nldoet.
We hebben 2 klussen, tussen 10.30 en ± 15.30u gaan we aan de slag.
Om te beginnen een grondige voorjaarsschoonmaak van alle boeken en kasten, en wat andere kleine opknapklusjes.
En als het weer droog genoeg blijft knappen we ook ons binnenplaatsje/tuintje op.

Vanaf ± 15u, na afloop van het werken, is iedereen welkom voor thee/koffie/borrel met versnapering. Natuurlijk voor de vrijwilligers die mee hebben gedaan met nldoet, maar zeker ook voor de vrijwilligers en belangstellenden van de  Vrouwenbibliotheek.
Je bent van harte uitgenodigd, om rond te kijken, boeken uit te zoeken, voor kennismaking en uitwisseling met mede-vrijwilliger(st)ers. Als je eerder zin hebt om mee te doen of binnen te lopen kan dat ook.