Nieuws Over ons

Een nieuw uiterlijk voor onze site!

Het was niet dat we eind afgelopen jaar ontevreden was met het uiterlijk van onze site. Ook waren we er nog niet op uitgekeken. Maar het thema van onze WordPress-site bleek met pensioen te zijn gegaan (zo wordt het daar genoemd – “retired”) en was niet helemaal hip met de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van draagbare devices. Het was niet ‘responsive’ zoals dat heet. Ook begon je hier en daar te merken, dat het thema niet meer helemaal ‘meedeed’. Tijd dus voor een nieuw thema voor onze site, een die wél responsive is en nog in het arbeidsproces meedraait. Na veel gewik en geweeg hebben we een thema gevonden, die in ieder geval voldoet aan de meeste van onze wensen (voor de geinteresseerden: het is de “Codium Grid” geworden). We zijn natuurlijk niet helemaal tevreden, dat zijn we waarschijnlijk nooit, maar we gaan voorlopig hier mee verder.

De keuze om een site, die niet 100% helemaal volledig af is, live te zetten, hangt ook samen met de verwachting, dat het toch een site zal zijn, die wat meer in beweging is dat hiervoor. We willen namelijk onze gebruikers nadrukkelijk uitnodigen om met voorstellen te komen, voor hoe de site beter kan worden – door te mailen met de Webmaster! En ondertussen gaan we zelf door met het aanbrengen van verbeteringen, zowel qua layout (de foto’s even groot, het lettertype misschien een beetje anders) als navigatie (een recensie-index). In ieder geval voor nu hebben we Astrid, Antjie en Virginia in ons banner – toch een mooi team van schutsengelen, of niet?

En voor wat de inhoud betreft: die blijft in grote lijnen hetzelfde. We gaan zoals u het van ons gewend bent, door met frisse recensies van echte lezers, nieuwsbrieven met tips over nieuwe boeken en culturele events en berichten over onze activiteiten. We hebben het plan om een smoelenboek van recensenten online te zetten – dan wordt het allemaal wat persoonlijker en kunnen we als mens tot mens contact houden!

We zijn benieuwd, wat u van onze nieuwe vormgeving vindt. Vertel het in de reacties hieronder!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Powered by: Wordpress