Catalogus Collectie

Catalogus

boeken voor catalogus NIET WEGGOOIENDe catalogus van de vrouwenbibliotheek is online te raadplegen.
Je kunt zoeken op titel, auteur en isbn. De lijst van gevonden boeken kun je sorteren op de titel of auteur. Omdat het een Engelstalig programma is, staan de teksten vooralsnog in het Engels.

Op moment staan ongeveer 5300 boeken in de catalogus. Maar we hebben er meer, die moeten nog worden ingevoerd. Veel romans zijn (nog) niet voorzien van onderwerp of trefwoorden – heb je zin om vrijwillig deze taak op je te nemen, meld je dan vooral aan bij info@vrouwenbibliotheek.nl!

TitleZondaressenAuthorMarie Louise Doudart de la GrPublishedUtrecht [etc.] : Bruna 1968
Status:Check Shelves SubjectfictieCategorylesbische_romanEdition8e drCall NumberDoudart de la Gr?e, Marie LouiseTypeBoekDescription
Verslag over het leven op een kloosterschool voor meisjes, rond 1929.

"" LESBISCHE LIEFDE KLOOSTERLEVEN

Comments are closed.