Catalogus Collectie

Catalogus

boeken voor catalogus NIET WEGGOOIENDe catalogus van de vrouwenbibliotheek is online te raadplegen.
Je kunt zoeken op titel, auteur en isbn. De lijst van gevonden boeken kun je sorteren op de titel of auteur. Omdat het een Engelstalig programma is, staan de teksten vooralsnog in het Engels.

Op moment staan ongeveer 5300 boeken in de catalogus. Maar we hebben er meer, die moeten nog worden ingevoerd. Veel romans zijn (nog) niet voorzien van onderwerp of trefwoorden – heb je zin om vrijwillig deze taak op je te nemen, meld je dan vooral aan bij info@vrouwenbibliotheek.nl!

TitleDroomhuid : romanAuthorJoanna WernersPublishedAmsterdam : Furie 1987
Status:Check Shelves SubjectfictieCategoryzwarte roman / lesbischMediaBoekISBN9071035131Call NumberWerners, JoannaTypeBoekDescription
Na een aantal relaties met blanke vrouwen wordt de vertelster voor het eerst verliefd op een zwarte, Surinaamse vrouw.

HOMOSEKSUALITEIT VROUWEN LESBISCHE VROUWEN INTERCULTURELE RELATIES

Comments are closed.