Catalogus Collectie

Catalogus

boeken voor catalogus NIET WEGGOOIENDe catalogus van de vrouwenbibliotheek is online te raadplegen.
Je kunt zoeken op titel, auteur en isbn. De lijst van gevonden boeken kun je sorteren op de titel of auteur. Omdat het een Engelstalig programma is, staan de teksten vooralsnog in het Engels.

Op moment staan ongeveer 5300 boeken in de catalogus. Maar we hebben er meer, die moeten nog worden ingevoerd. Veel romans zijn (nog) niet voorzien van onderwerp of trefwoorden – heb je zin om vrijwillig deze taak op je te nemen, meld je dan vooral aan bij info@vrouwenbibliotheek.nl!

TitleGUT symmetrieAuthorJeanette Winterson , vert. Maarten PolmanPublishedAmsterdam [etc.] : Contact 1997
Status:Check Shelves SubjectfictieCategorylesbische_romanMediaBoekISBN9025423612Call NumberWinterson, JeanetteTypeBoekDescription
Roman over een driehoekzverhouding en paralelle levens zoals die zich afspelen aan boord van de Queen Elisabet II, in New York en in Liverpool. Er wordt in deze roman veel aandacht besteed aan de moderne fysica zoals de quantummechanica.

DRIEHOEKSVERHOUDING NATUURKUNDE

Comments are closed.