Catalogus Collectie

Catalogus

boeken voor catalogus NIET WEGGOOIENDe catalogus van de vrouwenbibliotheek is online te raadplegen.
Je kunt zoeken op titel, auteur en isbn. De lijst van gevonden boeken kun je sorteren op de titel of auteur. Omdat het een Engelstalig programma is, staan de teksten vooralsnog in het Engels.

Op moment staan ongeveer 5300 boeken in de catalogus. Maar we hebben er meer, die moeten nog worden ingevoerd. Veel romans zijn (nog) niet voorzien van onderwerp of trefwoorden – heb je zin om vrijwillig deze taak op je te nemen, meld je dan vooral aan bij info@vrouwenbibliotheek.nl!

TitleIvanovAuthorHanna BervoetsPublishedAmsterdam/Antwerpen : Atlas Contact 2016
Status:Check Shelves SubjectFictieCategoryRomanMediaPaperbackISBN9789025446451Call NumberBervoets, HannaTypeBoek

MEDISCHE EXPERIMENTEN MEDISCHE ETHIEK RUSLAND NEW YORK

Comments are closed.