Catalogus Collectie

Catalogus

boeken voor catalogus NIET WEGGOOIENDe catalogus van de vrouwenbibliotheek is online te raadplegen.
Je kunt zoeken op titel, auteur en isbn. De lijst van gevonden boeken kun je sorteren op de titel of auteur. Omdat het een Engelstalig programma is, staan de teksten vooralsnog in het Engels.

Op moment staan ongeveer 5300 boeken in de catalogus. Maar we hebben er meer, die moeten nog worden ingevoerd. Veel romans zijn (nog) niet voorzien van onderwerp of trefwoorden – heb je zin om vrijwillig deze taak op je te nemen, meld je dan vooral aan bij info@vrouwenbibliotheek.nl!

TitleAlles wat er wasAuthorHanna BervoetsPublishedAmsterdam/Antwerpen : Contact Atlas 2013
Status:Check Shelves SubjectFictieCategoryFictieMediaPaperbackISBN9789025440374Call NumberBervoets, HannaTypeBoekDescription
Acht mensen komen samen in een schoolgebouw voor opnamen van een wetenschapsprogramma. Maar na een knal wordt het gebouw op bevel van de autoriteiten afgesloten, eerst voor dagen dan voor weken.

RELATIES VRIENDSCHAP NOODSITUATIES LEVEN IN ISOLATIE

Comments are closed.