Activiteiten Binnen de Vrouwenbibliotheek Utrecht Leesgroepen Poëziegroep Recensies

Wil je meedoen in een nieuwe poëziegroep?

Wat vrouwen willen Ellen VedderPien van Leeuwen, een trouwe deelneemster aan de leesgroep, wil graag een tweede poëziegroep te beginnen, naast de bestaande poëziegroep.

In de nieuwe groep gaan we, net als in de bestaande (avond)poëziegroep, gedichten bespreken, maar dan overdag, op woensdagmiddagen, eens per maand of 6 weken. Voordat we van alles gaan plannen, zijn we benieuwd hoeveel interesse er is voor een daggroep.

Dus als poëzie je wereld frisser maakt?
Als je een gedicht rijker en groter maakt in het gesprek met anderen?
Dan willen we je uitnodigen voor een nieuwe poëziegroep!

De bedoeling is om samen een of meer gedichten te bespreken, geschreven door een vrouw. De deelnemers kunnen om de beurt poëzie kiezen die we dan met z’n allen bespreken.  Thee en koffie maken we ter plekke.

Zou jij het dus leuk vinden om poëzie te lezen en bespreken? Meld je dan aan bij Pien via info@vrouwenbibliotheek.nl