Activiteiten Binnen de Vrouwenbibliotheek Utrecht

12 maart: thee-koekjes-borrel en NL doet

Zaterdag 12 maart doen wij mee met de jaarlijkse landelijke vrijwilligersactie NL doet. Iedereen die een dagje ergens wil meehelpen kan meedoen aan een project. Wij hebben 2 klussen.
Om te beginnen weer een grondige voorjaarsschoonmaak van alle boeken en kasten, en wat andere kleine opknapklusjes binnen.
En als het weer aangenaam genoeg willen we ook naar buiten. Als gevolg van allerlei reparatie- en antilekkagewerkzaamheden bij onze buren is ons hele tuintje overhoop gehaald en kunnen we opnieuw gaan spitten en inrichten. Tussendoor is er genoeg tijd voor koffie, lunch en gezelligheid.
Meer informatie hierover en aanmelden: http://klussen.nldoet.nl/nldoet/klus/?documentid=15386

thee en boekenNa afloop organiseren we vanaf ongeveer half 4 een thee/koffie/borrel met versnapering voor de vrijwilligers die mee hebben gedaan met NL, maar zeker ook voor die van de bibliotheek, en alle andere vriend(inn)en van de Vrouwenbibliotheek. Je bent van harte uitgenodigd, om rond te kijken, boeken uit te zoeken, voor kennismaking en uitwisseling met mede-vrijwilliger(st)ers. Als je zin hebt om eerder op de dag mee te doen met een van de klussen, laat het weten, want dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.