Activiteiten Binnen de Vrouwenbibliotheek Utrecht Leesgroepen Poëziegroep

De Poëziegroep leest Sofie Verdoodt

Tijdens de eerste sessie van alweer de derde cyclus van de poëziegroep van de Vrouwenbibliotheek, lazen we gedichten van de jonge Vlaamse dichteres Sofie Verdoodt. Het was op het eerste gezicht geen makkelijke teksten, maar al pratend kwamen we uit op verschillende mogelijke betekenissen, relaties met andere gedichten (TS Eliot, Nijhoff o.a.) en interessante beelden. We vonden haar teksten niet-triviale manieren om algemeen geldige thema’s e beschrijven. Zeker een vrouw, die interessant zou zijn om verder te volgen.

boek en koekjes

 

De volgende bijeenkomst vindt plaats op 11/11 en dan lezen we Hanneke van Eijken.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Powered by: Wordpress