Nieuws Openingstijden

Open in november, na het herstel van de ruimte

P1020551Wij zijn deze maand open:

Zaterdag 1 november 10.00u – 14.00u.
Donderdag 6 november 10.00u – 14.00u,
Vrijdag 7 november 14.00u – 18.00u,

Daarnaast kun je altijd bellen of mailen om een afspraak te maken.

Met dank aan al degenen die geholpen hebben met het inpakken van de boeken en uitruimen van de bibliotheek-ruimtes is alles ruimschoots volgens plan verlopen en het ziet het er naar uit dat ook de werkzaamheden op tijd klaar zullen zijn. Dus kan de vrouwenbibliotheek op 1 november gewoon weer open, al zullen misschien niet alle boeken al precies op hun plaats staan. Wie nog wil komen helpen met inruimen komende donderdag, vrijdag of zaterdag is van harte welkom.


 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Powered by: Wordpress