Nieuws

Lunch interview met Tess Gerritsen

Unknown-2In de maand van het spannende boek organiseert bol.com exclusieve lunchinterviews met bekende thrillerauteurs. Het eerste interview is op vrijdag 30 mei met Tess Gerritsen om 12u aan de Keulsekade in Utrecht. De Amerikaanse schrijft dit jaar het geschenkboek , Incendio, dat je deze maand cadeau krijgt je bij een besteding van minimaal € 12,50 aan Nederlandstalige boeken.
Wil je het interview graag bijwonen, dan kun je dat aan bol.com laten weten en tegelijk een aantal vragen beantwoorden. Waarom jij zo graag met Tess Gerritsen een broodje wilt eten? En wat zou je haar zou willen vragen?

Tess Gerritsen (San Diego, 1953) is arts en internationale bestsellerauteur. Ze debuteerde in 1986 en heeft inmiddels meer dan 25 thrillers op haar naam staan. Bij het grote publiek werd ze vooral bekend door thrillers als SneeuwvalHet stille meisje en De laatste sterft (The House of Books). De serie rondom Jane Rizzoli en Maura Isles werd met succes voor televisie verfilmd. 

Over Incendio:
Violiste Julia keert terug uit Italië waar ze een bijzonder Unknownmuziekstuk in een antiquariaat heeft gevonden. Op het moment dat ze voor het eerst de noten speelt, lijkt ze de grip op de muziek te verliezen. Als ze ontwaakt uit wat een trance lijkt, ziet ze haar dochtertje, besmeurd met bloed. Hun oude kat ligt dood op het terras.
Julia legt niet direct de link tussen de gewelddadige aanval van haar dochtertje en het muziekstuk, maar als het kort daarna nog een keer gebeurt, is ze overtuigd van de kwade krachten van het stuk. Ondanks dat haar familie en haar gezin haar niet steunen, gaat ze op zoek naar de oorsprong van het muziekstuk. In Venetië komt ze op het spoor van de componist. Een tragische geschiedenis ontvouwt zich.

 

Share

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Powered by: Wordpress