Activiteiten Buiten de Vrouwenbibliotheek Utrecht

Haar genot, een verleidelijke middag

Unknown-1Zondagmiddag 30 maart wordt in de Kargadoor een middag georganiseerd rond het thema ‘vrouwelijke seksualiteit’. Naar aanleiding van haar boek Haar Genot spreekt Jose Kuijpers met een reeks experts op het gebied van vrouwelijke seksualiteit. Geïnspireerd op de grote populariteit van 50 Tinten Grijs en het groeiend verlangen van vrouwen om hun seksualiteit in eigen handen te nemen ging José Kuijpers op onderzoek uit. Ze sprak met deskundigen als seksuologe Ellen Laan, filosofe Simone van Saarloos, psychiater Bram Bakker en voormalig Playboy hoofdredacteur Jan Heemskerk over een seksualiteit in beweging.

Geïnspireerd op het boek komen deze middag een aantal  thema’s voorbij: hoe ziet vrouwelijk verlangen eruit? Terugkomen bij je gevoel, hoe doe je dat? Hoe belangrijk is het vinden van je eigen woorden voor jouw verlangen en last but not least, hoe kan je je als vrouw overgeven aan genot?

Jose Kuijpers praat o.a. met filmmaakster Jennifer Lyon Bell, seksuologe Marijke Vonk en sensual & sexual empowermentcoach Marielle Kleynjan. Het gesprek wordt geleid door Marije Janssen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Powered by: Wordpress