Nieuws

Open in januari

vrouwenbibliotheek openWij zijn deze maand open:
vrijdag 3 januari     14.00u – 18.00u,
zaterdag 4 januari  10.30u – 14.30u
en op afspraak

Wijziging: woensdag 1 januari is de bibliotheek niet open. In de praktijk blijkt daarnaast dat de woensdag mij (te) regelmatig slecht uitkomt vanwege andere werkzaamheden. Ik wil de openingstijd daarom verhuizen van de woensdag naar een andere dag. Vooralsnog wordt dat vanaf februari de 1e donderdag vn de maand van 10u-14u. Maar als blijkt dat een andere dag en/of tijd meer tegemoet komt aan de wensen van (mogelijke) bezoek(st)ers, of als iemand zich aanbiedt om de woensdag voor mij waar te nemen, dan pas ik de wijziging aan. Dus laat weten als een andere tijd geschikter lijkt.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Powered by: Wordpress