Activiteiten Buiten de Vrouwenbibliotheek Utrecht

Geen Daden Maar Woorden Festival

imagesA.s. zaterdag 5 oktober vindt in de Rotterdamse Schouwburg het jaarlijkse Geen Daden Maar Woorden Festival plaats. Er is een avondvullend programma waarin de hedendaagse literatuur centraal staat. Het festival presenteert literatuur in combinatie met andere disciplines zoals muziek, film, dans en theater, waarmee het vernieuwend wil zijn en op de grens van kunst en uitgaan actief wil zijn.

Verschillende veelal jonge vrouwelijke schrijvers en dichters zullen zich presenteren en optreden, zoals Franca Treur, Lieke Marsman, Kyra Wuck, Tjitske Jansen, Najoua Bijjir, Bernke Klein Zandvoort, Mijke Pol en Elfie Tromp. Marjolijn Van Heemstra brengt samen met Scapino Ballet Rotterdam  the Great Bean,  een bijzondere voorstelling met poëzie en dans.