Activiteiten Leesgroepen Poëziegroep

Eerste poëzieavond

Wat vrouwen willen Ellen VedderVoor iedereen die van poëzie houdt:
morgen 11 september is de eerste avond van de poëziegroep die gaat beginnen onder de vleugels van de vrouwenbibliotheek.

Gedichten van vrouwelijke dichters zullen samen gelezen en besproken worden. Deelnemers kiezen zelf de poëzie waar ze aandacht aan willen geven. Dat kan uit de collectie van de vrouwenbibliotheek, maar natuurlijk ook van elders.

Als je plezier hebt in poëzie, als je het leuk vindt om er samen met anderen mee bezig te zijn, omdat je het verrijkend vindt, of omdat je graag meer van poëzie wilt begrijpen, of er nader kennis mee wilt maken, het maakt niet uit, je bent van harte welkom.

Meer en praktische info: http://vrouwenbibliotheek.wordpress.com/2013/07/15/poezie-in-de-vrouwenbibliotheek/

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Powered by: Wordpress