Activiteiten Buiten de Vrouwenbibliotheek Utrecht Nieuws

Opening nieuw boekenseizoen eerste weekend september in Amsterdam

manuscripta

Manuscripta, de jaarlijkse opening van het boekenseizoen vindt plaats in Amsterdam op het Museumplein op 31 augustus en 1 september, tijdens de Uitmarkt. Op deze opening presenteren Nederlandse uitgeverijen de nieuwe titels van het komende seizoen. Daarnaast kun je ook genieten van interviews met bekende auteurs als Saskia Noort, Tessa de Loo, Naema El Bezaz en Tatiana  de Rosnay. Bovendien kun je één op één auteurs ontmoeten in Het Literaire Vluggertje, kan je nieuwe boeken winnen door aan Het Boekenrad te draaien, en je nieuwste aanwinsten laten signeren door de auteurs in de Manuscripta Boekhandel. Vervelen hoef je je dus niet op Manuscripta!

Meer informatie vind je op www.manuscripta.nl.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Powered by: Wordpress