Activiteiten Buiten de Vrouwenbibliotheek Utrecht

Manon Uphoff bij Casa Luna

UnknownRob Schouten noemt haar ‘onze beste korte verhalenvertelster’. En als je de recensies leest over haar nieuwste bundel De zoetheid van geweld, is men het eens over de kracht die uitgaat van de verhalen van Manon Uphoff. Ze schrijft kort en bondig, dubbelzinnig, meeslepend en met een grote verbeeldingskracht. En het gaat ergens over. Over eenzaamheid, over zichzelf, over onszelf.

In de nacht van maandag op dinsdag is Manon Uphoff te gast in NCRV’s Casa Luna. Het programma begint even na middernacht, en zal gepresenteerd worden door Lex Bohlmeijer. Centraal tijdens het gesprek zal staan De zoetheid van geweld. De bundel bevat negen nieuwe verhalen.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Powered by: Wordpress