Activiteiten

Juni – Maand van het Spannende Boek

Juni-Maand van het Spannende Boek

Juni-Maand van het Spannende Boek

Juni is de Maand van het Spannende Boek. Deze werd donderdag 31 mei afgetrapt met de Avond van het Spannende Boek in het Felix Meritis in Amsterdam, waar de Gouden Strop werd uitgereikt. Schrijver Michael Berg won deze prijs met zijn boek  Nacht in Parijs. Hij ontving 10.000 euro en een sculptuur van Marianne van den Heuvel. Op deze avond maakte verschillende grote thrillerauteurs hun opwachting als Karin Slaughter en Nicci French. Loes den Hollander schreef het geschenkboek  ‘Nooit alleen’.

Wil je weten wat er allemaal te doen is deze maand bij jou in de buurt? Bezoek dan www.maandvanhetspannendeboek.nl/activiteiten. Natuurlijk kun je ook gewoon langskomen bij de Vrouwenbibliotheek om spannende thrillers te lenen. Wat dacht je van De laatste sterft van Tess Gerritsen of In Vredesnaam van Daniëlle Hermans?

Wil je weten wat wij van deze thrillers vonden? Lees dan onze recensies. We hebben voor deze maand meerdere nieuwe thrillers binnen gekregen van Annejet van der Zijl, Corine Hartman, Loes den Hollander, Sara Blædel en Åsa Larsson.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Powered by: Wordpress