Nieuws Recensies

Joona Linna gaat confrontatie aan met oude vijand in nieuwe thriller Lars Kepler

In Slaap, de nieuwe thriller van Lars Kepler gaat hoofdpersoon Joona Linna opnieuw de confrontatie aan met zijn oude vijand, seriemoordenaar Jurek Walter. Walter slijt zijn dagen in een psychiatrische inrichting, waar hij al jaren in een volledig isolement leeft. De situatie verandert echter volledig als op een koude winteravond een van zijn laatste slachtoffers levend wordt gevonden. Waar heeft deze doodgewaande jonge man de afgelopen dertien jaar doorgebracht? De onverwachte getuigenis van de man zorgt ervoor dat de zaak opnieuw geopend wordt. De tijd dringt, levens kunnen worden gered. Maar iemand moet het vertrouwen van de seriemoordenaar zien te winnen.

Lars Kepler is het pseudoniem van het Zweedse schrijversechtpaar Alexandra Coelho en Alexander Ahndoril. Met hun debuut Hypnose behaalden ze internationaal direct de bestsellerstatus. Slaap is hun vierde gezamenlijke thriller.

 

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Powered by: Wordpress