Activiteiten Buiten de Vrouwenbibliotheek Utrecht

Theater: “Contrapunt” obv Anna Enquist

Contrapunt - Anna Enquist

Nog tot en met 19 januari is in diverse Nederlandse theaters de voorstelling
Contrapunt te zien, een productie van Janke Dekker naar de gelijknamige roman van Anna Enquist. In het Contrapunt probeert een moeder het verdriet over haar overleden dochter te verwerken door het spelen van de Goldbergvariaties van J.S. Bach. Elke variatie heeft een eigen hoofdstuk. De muziek roept herinneringen op aan gebeurtenissen in het leven van moeder en dochter. Het toneelstuk is in nauwe samenwerking met Anna Enquist ontwikkeld. Het is een ontroerend mooie voorstelling geworden waar muziek en toneel komen op een bijzondere manier samenkomen. Info en speellijst: www.contra.nl

Share

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Powered by: Wordpress