Medewerkers Over ons

Jonna Lind

Ik ben Jonna, redelijk all-round vrijwilliger bij de Vrouwenbibliotheek Utrecht sinds voorjaar 2011. Ik bemoei mij met het beheer van de website, de sociale media accounts van de Vrouwenbieb en het beheers van de collectie. Ook schrijf ik recensies. Samen met Marjolein werk ik aan de werving van vrijwilligers, projecten  en, niet in de laatste plaats, ons beleid.

Naast mijn werk voor de vrouwenbibliotheek werk ik bij de Cogis-Bibliotheek, onderdeel van Impact. Voordat ik bibliothecaris werd, studeerde ik Literatuurwetenschap in Kopenhagen en Utrecht en was ik jarenlang data-analiste. Na mijn afstuderen was ik een jaartje vrijwilliger in de vorige incarnatie van de Vrouwenbibliotheek – het is leuk om mee te werken aan de doorstart!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Powered by: Wordpress