Activiteiten Buiten de Vrouwenbibliotheek Utrecht

Twee literaire activiteiten in Utrecht

De grijze stroomEen kort bericht tussendoor van 2 Utrechtse vrouwelijk literaire activiteiten die ik jullie niet wil onthouden:

  • Vrijdag 15 juni werd in boekhandel Savannah Bay het boek De grijze stroom van Gabriele Stötzer feestelijk gepresenteerd. Het is de bewerking en vertaling van Das Leben der Mützenlosen. Thema voor de schrijfster, een moedige vrouw die zelf ook actief is geweest, is de tijd voor en na de hereniging van beide Duitslanden in de DDR. De activiteit is al geweest, maar voor een uitgebreide beschrijving zie van savannahbay.nl
  • Op dinsdagavond 26 juni zijn te gast in de centrale bibliotheek de thrillerschrijfsters Marion Pauw en Elle van Rijn. Ze zullen worden geïnterviewd door Oscar Kocken over o.a. de inspiratiebronnen voor hun verhalen.
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Powered by: Wordpress