Activiteiten Binnen de Vrouwenbibliotheek Utrecht Nieuws

Officiële Bookcrossing Zone OBCZVrouwenbieb

Sinds niet al te lang zijn we een zogenaamde Officiële Bookcrossing Zone: OBCZVrouwenbieb. Dat wil zeggen dat we meedoen aan het crossen van boeken. Boeken die we bijvoorbeeld dubbel hebben, zetten we op de bookcrossingplank (als je binnenkomt is het links bij het raam).  Je kunt dan zo’n bookcrossingboek meenemen en registeren op bookcrossing.com, dat je het book gevonden hebt. Als je het boek uit hebt, laat je het ergens anders los en noteer dit het liefst ook weer op de bookcrossing-site. Anderen kunnen ook bookcrossingboeken loslaten bij ons – we hebben zelf kant en klare labels liggen!BookCrossing-Logo-138

Bookcrossing is een wereldomspannende beweging met een hele actieve community in Nederland. Wereldwijd zijn er op moment ongeveer anderhalf miljoen bookcrossers en ruim 11 miljoen boeken, die de wereld over reizen. Op de site van Bookcrossing kun je meer zien over hoe het werkt en wat het is.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Powered by: Wordpress